Szívszorító: Eltemették a 10 éves kisfiút, aki megfulladt, miután barátja a medencébe lökte

gyermekhalál temetés gyász édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó és felkavaró eset történt a vajdasági Hódság kisvárosában, amikor egy 10 éves kisfiú belefulladt a helyi strand egyik medencéjébe. 

A tragédia akkor történt, amikor a kisfiú megállt az ugródeszkán, a barátja pedig abban a hitben, hogy tud úszni, a vízbe lökte, majd amikor látta, hogy bajt csinált, ijedten távozott a helyszínről. A biztonsági őr, aki süketnéma, semmit sem vett észre a balesetből.

- nyilatkozta a Borsnak egy rendőr.

A kisfiúnak ma volt a temetése, szülei, nagyszülei, barátai, iskolatársai, tanárai és szomszédai búcsúztatták mély gyászban és fájdalomban. Édesapját annyira megviselte a temetés, hogy elájult, mikor gyermeke koporsóját a földbe engedték. A nyugat-bácskai településen gyásznapot hirdettek, a központban félárbócra engedték a zászlókat a kisfiú tiszteletére - írja a Délhír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.