érettségi találkozó fiatalkori fotó Jakupcsek Gabriella érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella a közösségi oldalán kért segítséget követőitől, amihez figyelemfelkeltésként egy sosem látott fotót is posztolt magáról.

Sötét göndör fürtök, fülig érő mosoly - ilyen volt Jakupcsek Gabriella gimnazistaként. A műsorvezetőnek pénteken lesz a negyvenedik érettségi találkozója, az osztálytársait keresi, ehhez a felhíváshoz posztolta a régi képet.

"Jelige: Keresem az osztályom egyik felét! Kölcsey Ferenc Gimnázium speciális francia osztály 1981.
Pénteken lesz a 40. érettségi osztálytalálkozónk és ez több szempontból elgondolkoztat... Szomorú az a tény, hogy legalább 20 embert nem tudunk előkeríteni az egykori osztálytársak közül. Azt hisszük, minden és mindenki könnyen elérhető az online térben, mindenki csak egy kattintásra van, most mégis beletörik a bicskánk, hogy összeálljon a teljes osztály. Fájdalmas az érzés. Vajon teljesen fel lehet szívódni a múltból, még egy ilyen pici országban is? Voltatok ilyen helyzetben? Mi volt a megoldás kulcsa?" - tette fel követőneik a kérdést Jakupcsek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.