Rettenetes képsorok: összedőlt egy többemeletes hotel Miamiban - Fotók

Forrás: MIAMI-DADE FIRE RESCUE -
hotel omlás sérülés összedőlt Miami szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel értesítették a helyi hatóságokat, hogy egy Miamiban található szálloda részlegesen összeomlott.

Először a Miami-Dade tűzoltócsapatát vezényelték ki a helyszínre, akik megállapították, hogy a 88-as utca és a Collins-sétány sarkán beomlott egy többemeletes, valószínűleg turistákkal teli szálloda -írja a CNN cikke alapján a Liner.

Az esetről készült fotókon és videókon látszik, hogy a tűzoltók már megkezdték a munkákat, és próbálnak behatolni az épületbe, azonban egyáltalán nincs könnyű dolguk, ugyanis a szálloda bármelyik pillanatban összedőlhet. A törmelékek ellepték az utcát, és legalább 50-en szorulhattak be a beomlott szálloda maradványai alá.

Összedőlt egy többelemetes hotel Miamiban Forrás: MIAMI-DADE FIRE RESCUE

A 49 méter magas Champlain Towers South-ot egyébként 1981-ban építették, és összesen 13 szintből áll. A hotelben 136 lakás található, ahol főként külföldi és hazai turistákat szállásolnak el.

A szemtanúk elmondása szerint többen is az omladékok között rekedhettek, egyesek vészkiáltások hangját hallották, ami egyértelműen annak a jele, hogy rengetegen kerülhettek életveszélybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.