Meghökkentő felvétel az M7-es autópályáról: van, ahol 50 fokos az izzó aszfalt - Videó

meleg M7-es autópálya kánikula forróság aszfalt M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senkinek nincs könnyű dolga a hőségriadó idején: a Magyar Közút most egy hőkamerával készített felvétellel szemléltette, mennyire meleg van az autópályán.

A Magyar Közút szakemberei nemrég az M7-es autópálya elválasztósávjában zajló kaszálási munkákról készítettek hőkamerás felvételeket. A videón jól látszik, hogy az aszfalt mennyivel forróbb, mint az útmenti környezet: az elválasztósávban lévő növényzetnél 32 fok körüli a hőmérséklet, míg a lehajtó sávban közel 49!

-írták a felvételhez.

Az elmúlt napokban kiadott vörös riasztás miatt a társaság munkaterületére és munkahelyére kiterjedően hőségriadót rendeltek el. A Magyar Közút biztosítja a dolgozók számára a megfelelő hőmérsékletű ivóvizet, a megfelelő öltözéket, védőkészítményeket, és arra kérik az embereket, hogy a következő napokban is fokozott óvatossággal vezessenek, és vigyázzanak egymásra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.