Nem tudta, hogy terhes, a mentősök szóltak neki, hogy szülni fog

Forrás: Shutterstock -
terhesség mentősök szülés Somogy megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 35 év körüli nő erős hasi görcsei miatt kérték a mentők segítségét hétvégén Somogy megyében. A mentősök hamar kiértek, megvizsgálták, majd közölték, hogy szülési fájdalmai vannak.

A Somogy megyében történt esetről az országos Mentőszolgálat számolt be a Facebook oldalán.

"Egy 35 év körüli nő erős hasi görcsei miatt kérték a mentők segítségét hétvégén Somogy megyében. Bajtársaink percek alatt helyszínre értek és megvizsgálták a fiatal asszonyt, akinél hamar kiderült, panaszait szülési fájdalmak okozták. A nő ugyan kétkedve fogadta a diagnózist, bajtársaink még a helyszínen világra segíthették az egészséges újszülöttet. A kislányt és a meglepett édesanyát, végül helyszíni ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írják a posztban.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.