Durván elintézte támadóját a 13 éves fiú: a férfi egy karóval ment neki

rendőrség támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek egy 37 éves Nógrád megyei férfi ellen, aki egy karóval megtámadott az utcán egy 13 éves fiút, aki leszerelte támadóját.

2021 januárjában az ittas és bódult állapotú férfi összeveszett egy ismerősével, a konfliktus végül rendőri beavatkozással rendeződött.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Később azonban a férfi az utcán összetalálkozott haragosa 13 éves öccsével, akit megtámadott egy fakaróval, ám megütni nem tudta őt, mivel a fiú kicsavarta kezéből a karót, és védekezésképp a vádlottra ütött vele, majd a karót a földre dobta és hazaszaladt.

A vádlott ezután egy közlekedési táblát kezdett ütni a karóval, amíg a helyszínre hívott rendőrök le nem csillapították őt.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádiratában garázdaság miatt emelt vádat az őrjöngő férfival szemben, melyben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság a 71.000 forint bűnügyi költséget is a vádlottal fizettesse meg.

Kapcsolódó cikk: Te meg tudod védeni magad?

Forrás: ugyeszseg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.