Egy elhagyatott hotelben jártak a szellemvadászok: ijesztő dologra bukkantak

szellemvadász hotel ijesztő elhagyatott hely félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szellemvadászok túlvilági lényeket kerestek, de valami nagyon is evilági, rémisztő dologra bukkantak.

Az észak-angliai Egerton House Hotelnél kutatott paranormális jelenségek után egy pár még március elsején, amikor egy különleges, kézzelfogható rejtélybe botlottak.

A pár egy koponyát fedezett fel, ami miatt azonnal értesítették a helyi rendőröket,

és bár a hatóságok nagy erőkkel kezdték meg a szellemszálló környékének felkutatását, nem sok eredményre jutottak -írja a brit Daily Star cikke alapján a Bors.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Az üggyel kapcsolatban a bíróság további nyomozást rendelt el, ugyanis egyelőre azt sem lehet biztosra mondani, hogy a koponya férfihoz vagy nőhöz tartozott-e. A kétszáz éves, elhagyatottan álló épületbe azóta látogatnak el rendszeresen a szellemvadászok, hogy valaki tavaly nyáron videóra vette egy szerzetes szellemét.

Nem régiben arról adtunk hírt, hogy egy nő azt állítja, egy hentes szelleme tartja rettegésben, de a világhálón olyan vérfagyasztó videó is megtalálható, amin egy szellem szólal meg egy fiatal lány konyhájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.