Budapest XVI. kerülete rendőrség késes rabló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi egy csemegeüzletet rabolt ki késsel, de már a kijárat közelében elfogták.

Egy XVI. kerületi csemegeüzlet eladójától késsel fenyegetve vitte el a bevételt és egy mobiltelefont egy fiatal 2021. június 30-án 18 óra körül. Az eladó nem sérült meg.

Perceken belül elkapta a rendőrség a késes rablót Forrás: Shutterstock

A férfi az üzletből kilépve el akart futni, de elesett, a járókelők pedig visszatartották, és átadták őt a perceken belül kiérkező járőröknek. A rendőrök megbilincselték, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányágra állították elő J. Martint. A rabláshoz használt kést megtalálták és lefoglalták. Az ellopott pénzt és mobiltelefont a sértett visszakapta.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal napra pontosan fél évvel korábban is kirabolta ugyanezt a boltot; akkor is kés volt nála.

A nyomozók a 21 éves férfit 2 rendbeli rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ez is érdekelhet: Botrány a láthatáron: ismert énekesre csapott le a rendőrség - ezért kattant rajta bilincs

Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.