Borzalmas! Majdnem belehalt a sérüléseibe egy nőt, akit a párja bántalmazott Szabadszálláson

párkapcsolat Szabadszállás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen verte és megalázta élettársát egy szabadszállási férfi. Előfordult, hogy órákig rugdosta és ökköllel verte,ami miatt a nőnek eltörtek a kezei és bevérzett a lépe.

Egy férfi 2019 augusztusától élettársi kapcsolatban élt egy nővel Szabadszálláson. Rendszeresen kereste a konfliktust, többször megverte, szidta és leköpdöste a nőt.

Többször előfordult, hogy órákon keresztül, az egész testét ököllel ütötte és rugdosta. A nőnek többek között eltörtek a kezei, bevérzett és zúzodott a képe, ami életveszélyes sérülésnek minősül.

Első fokon a bíróság testi sértés és kapcsolati erőszak miatt 4 év börtönbüntetésre ítélte a férfit, de az ítélet ellen enyhítésért fellebbezett a védőjével.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Másodfokon, a fellebbviteli főügyészség álláspontja szerint az első fokú ítélet megalapozott, a körülményekre való tekintettel.

A 4 éves büntetés indokolt, nem kerülhet sor az enyhítésére.

A fellebbezésről a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni - írja az Ügyézség.hu.

Kapcsolódó hír: 5 és fél éves unokáján követett el szexuális erőszakot: szabadlábra akarták helyezni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.