Friss adatok: ennyivel nőtt hazánkban a koronavírusban elhunytak száma az elmúlt 24 órában

Forrás: Shutterstock -
betegség halál járvány covid koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt két idős, krónikus beteg, és újabb 32 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu  kedden, kiemelve: eddig 5 513 327 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 072 024-en már a második adag vakcinát is megkapták.

A kormányzati portálon azt írták: 808 294-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 29 998-ra, a gyógyultaké 740 327-re emelkedett.
Az aktív fertőzöttek száma 37 969. Kórházban 125 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 21-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 1852-en vannak, a mintavételek száma 6 168 335-re nőtt.

Az elmúlt 24 órában meghalt két beteg, 32-vel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon.

A koronavírus járvány harmadik hulláma hazánkban véget ért, Spanyolországban viszont nagyot ugrott a fiatalok körében a fertőzöttek száma. Közben a virológusok és az orvosok azt találgatják, lesz-e Magyarországon negyedik hullám, a témával kapcsolatban Szlávik János is nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.