Curtis volt párja, Krisztike könyvet ír, amelyben előreláthatólag olyan történetek is olvashatóak majd, amelyekről eddig még nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Curtis kisfiának édesanyja úgy döntött, hogy könyvet ír. Amilyen információkat eddig elmondott róla, arra következtethetünk, hogy olyan történetek is olvashatóak majd az irományban, amelyekről eddig még nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Curtis és exe, KrisztikeForrás: Insatgram/Curtis

Krisztike elmondta, hogy – főként a közösségi oldalakon – sokan kérdezik a gyereknevelésről, divatról és úgy általában az életéről, ezért úgy döntött, könyvben válaszol rajongóinak.

„Hatalmas félelemmel, de egyben büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan dolog történt velem, amit álmomban sem gondoltam. Bízom benne, hogy nagy szeretettel fogadjátok. Rengeteg kérdést kapok, így kitaláltam, hogy ezzel sok mindenre válaszolhatok. Röviden, egyszerűen, tömören, a saját szavaimmal" – írta közösségi oldalán Curtis exe.

A könyvben Krisztike a rapperrel való kapcsolatáról és szakításukról is ír majd. Korábban azt nyilatkozta, hogy várandós volt, amikor tudomást szerzett a hűtlenségről.