2007-ben Tímeát és édesanyját két hónapon át kínozták saját otthonukban. A brutális események után a középkorú nő élete csak még rosszabbá vált. 

14 évvel ezelőtt Tímeának pokollá vált az élete. Ő és édesanyja befogadott magához két nőt, akik azonban két hónapon át terrorban tartották őket.

Felakasztották, a falhoz szögezték Timit, és seprűnyelet dugtak a vaginájába és a végbelébe.   

A most 44 éves Timi élete azóta is a borzalmak lépcsőjén halad lefelé: a múlt mindennap kísérti, bántalmazó kapcsolatai pedig csak még jobban elmélyítették a fájdalmát.

Tizennégy éve gyógyszereken, kedélyjavítón, nyugtatón, altatón élek. Az akkori férjem hozta át hozzánk ezeket a nőket, mondván, hogy segítségre van szükségük. Mi szállást adtunk nekik, végül a saját otthonunkban váltunk rabokká. A testemen hemzsegő hegek nap mint nap emlékeztetnek a szörnyűségekre, amelyeket átéltem. Késsel szurkáltak, égettek, végignézették velem, ahogy halálra verik az anyámat, mert nem volt hajlandó kirúgni a lábam alól a sámlit, amikor egy láncon lógtam. A vécézés a mai napig fáj, az életem a menekülésről szól. Ha hozzám érnek, csapkodok, ütök, verek én is. Emiatt folyamatban lévő rendőrségi ügyeim vannak – árulta el Timi a Blikknek.

A kép illusztrációForrás: shutterstock

Tímea kilenc éven át ápolt egy idős nénit, aki bejelentette őt otthonába, és a ház haszonélvezőjének is megtette. Úgy tűnt, végre egyenesbe tud jönni, ám az élet ismét közbeszólt.

Eddig együtt éltünk a házban. Ő szerencsére jól bánik velem, nemrég munkát is talált. Úgy tűnt, rendeződnek a dolgok, de jelentkeztek az örökösök, akik 2010-ben eltartási szerződést kötöttek Mária nénivel, cserébe ő rájuk hagyta a házat. Állításuk szerint minden hónapban 50 ezer forintot utaltak, de Máriának bankszámlája sem volt, a nyugdíja postán érkezett, azt a közös képviselő kezelte. Miután Mária néni combnyaktörést szenvedett és kikerült a kórházból, egy tanyára, majd onnan egy biatorbágyi idősek otthonába vitték. A pandémia közepén ott halt meg. Az örökösök engem kijelentettek a házból, és egy hálózsákot, hátitáskát, sátrat és 1500 forintot a kezembe nyomva utcára tettek. Azóta minden este máshol alszom.