Három fejjel született egy csecsemő: a helyiek szerint ő Isten inkarnációja

csecsemő Isten inkarnáció háromfejű csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai Uttar Pradesh-ben egy nő háromfejű gyermeket szült, ami sokkolta a helyi közösséget. Sokan odautaznak, hogy megnézzék a csecsemőt, akit Isten inkarnációjának hisznek. 

A Ragininek nevezett édesanyának normális terhessége volt, ezért még inkább sokkoló volt, amikor világra hozta háromfejű gyermekét. A csecsemő két extra feje közvetlenül a "normális" fejének a hátsó részével érintkezik és még haja is van. Úgy tűnik, hogy a két extra fejnek van súlya, de látszólag a csecsemőnek nincsenek fájdalmai - a fotókat ITT tudod megtekinteni.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Az indiaiak szerint ő nem egy átlagos csecsemő, hanem Isten inkarnációja, így születése óta folyamatosan zarándokolnak hozzá, hogy megáldhassák őt. Szerencsére az édesanya és a baba is jól vannak, viszont a családot nagyon megviseli a látogatók hada.

Nem ez az első eset, hogy egy csecsemő egynél több fejjel születik. Pár éve egy kislány egy úgynevezett parazita ikerrel a testén született szintén Indiában. Az élettelen fejet végül leamputálták róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.