Kórházba kellett szállítani egy háromgyermekes édesanyát, a mentősök etették és fürdették meg a gyermekeit

édesanya mentősök gyerekek OMSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi történetről számolt be az OMSZ a közösségi oldalán: három kisgyermekével volt otthon az a nyugat-dunántúli édesanya, aki múlt héten kérte a mentők segítségét, mert este hirtelen rosszul lett. A mentők kiérkezéskor megállapították, hogy további vizsgálatokra lesz szükség, ami miatt kórházba kellett szállítani az anyukát, aki nem akart bemenni, mondván nincsen, aki vigyázni tudna a gyermekeire.

Az édesanyához a telefon után perceken belül kiérkezett a mentő, a szakemberek megvizsgálták és ellátták a nőt és megállapították, hogy további vizsgálatokra van szükség, ami miatt kórházba kell szállítani.

Az OMSZ a Facebook-bejegyzésében azt írta, a beteg hosszas győzködés ellenére sem akart a mentőkkel tartani, mondván, nincs, aki vigyázzon a kicsikre.

"Aggódó bajtársaink ekkor a mentésirányítás segítségét kérték, ahonnan rögtön értesítették a másik faluban élő rokonságot. A családtagok el is indultak, hogy gondoskodjanak a gyermekek felügyeletéről, a beteggel már nem várhattak tovább.

Amíg az esetkocsi kórházba szállította a stabil állapotú, 35 év körüli édesanyát, a helyszínen maradó mentőegység rutinos életmentői megvigasztalták a riadt kisgyermekeket és befejezték a vacsoráztatást. A mentők még a fürdetést is megkezdték, amit végül a segítőkész rokonok folytattak.

Mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk" - olvasható az OMSZ hivatalos oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.