Majdnem 10 milliót költött plasztikai műtétekre a válása után, most milliókat keres (18+)

plasztikai műtét modell pornó Amanda Martin onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Amanda Martin majdnem 10 millió forintnak megfelelő angol fontot költött el plasztikai műtétekre a válása után. Most évente 1 millió fontot (kb. 42 millió forint) keres az átalakulásának köszönhetően.

Amanda 20 évesen ment férjhez egy tengerészgyalogoshoz, ám a házasságuk hamar tönkrement, közös megegyezéssel 3 év után elváltak. Amandának egyedül kellett boldogulnia és úgy döntött, a testébe fektet. Személyi edzőt fogadott, lefogyott, majd kés alá feküdt. Megnagyobbíttatta a melleit, zsírleszívása volt, én fenékimplantátumot is kapott. A műtétek után megnőtt az önbizalma, regisztrált az Instagramra, ahol közszemlére tette irigylésre méltó idomait.

Amanda Insta-követőinek száma robbanásszerűen megnőtt, rajongóinak száma mostanra elérte a 4,3 milliót, és az OnlyFans felnőtteknek szóló közösségi platformon is rendkívül népszerű, sőt, barátjával a pornóiparba is belekóstoltak.

A pénz ömlik Amandához, évente 1 millió angol fontot keres átalakult testének köszönhetően.

"Mindig is azt gondoltam, hogy a belső szépségem és a személyiségem fantasztikus, és most végre úgy érzem, a belsőm összhangban van a külsőmmel" - mondta a modell a DailyStarnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.