Négy embert menekítettek le a tetőről: kigyulladt éjjel egy józsefvárosi lakás - Videó

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
katasztrófavédelem tűzeset tűzoltók lakástűz Józsefváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki a főváros VIII. kerületében, egy Koszorú utcai lakóépület második emeleti lakásában.

Egy munkásszállóként működő, fővárosi VIII. kerületi épület második emeletén keletkezett tűz a Koszorú utcában. A lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték. Az érintett épületeket kiürítették, több ember a tetőre menekült - írja a katasztrofavedelem.hu.

Tűzoltók a főváros VIII. kerületében, a Koszorú utcában, ahol tűz keletkezett egy munkászállóként működő épület második emeletén 2021. július 18-án hajnalban. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, nyolc vízsugárral elfojtották a lángokat. A rajok a tetőről négy embert mentettek le. Az égő tetőszerkezet alatti lakásból egy orvosi palackot és egy gázpalackot kihoztak. Az egységek az utómunkálatokat végzik, átvizsgálják az épületeket. A helyszínen a katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végzett, egészségre káros koncentrációt nem mutattak ki a levegőben.

A Katasztrófavédelem felvétele a mentésről itt tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.