Tájfun közelít Japán felé: ekkor éri el az olimpiai játékok helyszínét

Tokio 2020 Tokio olimpia tájfun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tájfun közelít a Csendes-óceánon Japán legnagyobb szigete, Honsú felé, és várhatóan jövő kedden éri el az olimpiai játékoknak otthont adó Tokiót is magában foglaló Kantó régiót - közölték a helyi hatóságok szombaton.

Takaja Masza, a japán olimpiai szervezőbizottság szóvivője elmondta: a közelítő tájfun miatt meghozták a szükséges óvintézkedéseket, a hétfőre tervezett evezést például későbbi időpontra halasztották.

Nem szokatlan, hogy az időjárási körülmények miatt változtatni kell az olimpiai játékok menetrendjén. A japán bizottság szóvivője kiemelte: a tájfunnak megvan az az előnye más természeti csapásokkal szemben, hogy lefolyását a szakértők előre meg tudják becsülni.

"A szex mindig központi téma az olimpiai faluban" - 160 ezer ingyen óvszert osztanak szét a sportolók között

Egy helyen, minden ami tokiói olimpia

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a tokiói olimpiával kapcsolatos? Akkor kattints az Origo Sport oldalára, hogy ne maradj le semmiről.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.