Megrázó: ezt az üzente a halálos ágyáról a férfi, aki nem oltatta be magát koronavírus ellen

halál vakcina gyász férfi koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokat osztott meg közösségi oldalán a fiatal férfi halála előtt a kórházi ágyon. A mindössze 34 éves Stephen Harmon nem akarta felvenni a koronavírus elleni vakcinát, ami végül a halálát okozta.

A Kaliforniában élő 34 éves Stephen Harmon a Hillsong egyház tagja volt, halálát koronavírus-fertőzés okozta. Állapotáról rendszeresen posztolt a közösségi oldalán. A halála előtt néhány héttel a férfi lehetőséget kapott a vírus elleni vakcina beadatására, de azt elutasította, sőt, akkor a Twitter-oldalán a világhírű rapper, Jay-Z egyik dalának szavait ídézve kifejtette a véleményét :

"99 problémám van, de a vakcina nem egy közülük!"

Hetekkel később Harmon koronavírus gyanújával került kórházba, ahol kiderült, hogy bakteriális tüdőgyulladása volt. Az egyházi közösség alapítója szerdán tudatta közösségi oldalán a tragikus hírt: Harmon elhunyt a kórházban.

A halála előtt július 21-én posztolta az utolsó bejegyzését:

"Nem tudom, mikor ébredek fel, kérlek titeket, imádkozzatok értem!"

Harmon még azon a napon örökre lehunyta a szemét - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.