Menekülő embercsempész okozhatta szombaton az M6-oson a tragédiát

Forrás: Shutterstock -
embercsempész baleset M6-os autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton négy ember életét veszítette egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután. Az ügyben azóta újabb fejlemények vannak, ezek a legújabb információk. 

A rendőrség jelentése szerint a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel.

A sofőr önmagát és másokat is veszélyeztetve közlekedett az autópályán, és a Budapest felé vezető oldal 131-es kilométerénél elvesztette az uralmát a járműve felett, amely így a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

Forrás: Shutterstock

A balesetben - a jelenlegi adatok szerint - négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak - írták. Az esettel kapcsolatban embercsempészés gyanúja is felmerült, ezt a megyei főkapitányság jelenleg is vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.