Édesanyja próbálta újraéleszteni a medencébe zuhant 7 éves kisfiút

Forrás: Shutterstock -
medence édesanya strand újraélesztés fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 7 éves kisfiú merült el egy XIII. kerületi strand medencéjében. Édesanyja mindent megtett, hogy megmentse a gyermekét.

Borzalmas perceket kellett átélnie annak a szerencsétlen asszonynak, aki hosszú percekig küzdött azért, hogy gyermeke életben maradhasson.

Szerencsére éppen a XIII. kerületi strandon teljesített szolgálatot egy angyalföldi járőrpár, akiknek szombat délután szóltak a strandolók, hogy az egyik medencéből egy eszméletlen 7 éves kisfiút emeltek a partra, akinek akkor már megkezdték az újraélesztését is.

A 7 éves kisfiú szerencsére pár percen belül már újra lélegezni kezdett, így a mentők kórházba vihették, és stabilizálták az állapotát. Forrás: Shutterstock

A törzsőrmester azonnal átvette a rémült anyától a gyerek szívmasszázsát, míg társa mentőt hívott a medencébe esett fiúhoz.

A 7 éves kisfiú szerencsére pár percen belül már újra lélegezni kezdett, így a mentők kórházba vihették, és stabilizálták az állapotát – írta a Police.

Megdöbbentő részletek derültek ki a Balatonba fulladt testvérpár halálával kapcsolatban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.