"Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek" - Rubint Rékát el akarták gázolni

Forrás: Szabó Gábor/Origo -
Rubint Réka Facebook gyűlölködés Operaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékának rengeteg gyűlülködéssel kell szembenéznie, de igyekszik helyén kezelni a támadásokat. Persze van, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ilyen eset volt az, amikor el akarták gázolni. 

Hozzászokott Rubint Réka ahhoz, hogy megosztó személy, de nincs is más választása. Legutóbb azért tört ki körülötte botrány, mert az Operaház felkérte, hogy nőnap alkalmából tartson egyetlen egy edzést az arra jelentkező kollégáknak. Ez pedig egy balettművésznél kiverte a biztosítékot.

Rubint Réka rengeteg gyűlölettel néz szembe Forrás: Szabó Gábor/Origo

Nem ez az első olyan eset, amikor Rékának meg kell védenie magát. A Facebookon évek óta létezik egy olyan csoport, ahol az őket gyűlölők gyűlnek össze.

Volt idő, amikor figyelemmel követtem az ott zajló eseményeket, de mivel hozzám nem tesz, viszont az időmből és az energiámból elvesz, ezért elengedtem

168 órának

eljöttek egy teltházas fellépésemre, lefotóztak, a poszt szövege pedig a következőképpen szólt: »Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak«.


Vidékről, fiatal lányként, semmilyen segítséget nem kapva végig jártam egy nagyon kemény utat,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.