Váratlan fordulat a Madeleine McCann-ügyben: a nyomozók szerint ők az elkövetők

gyanúsított Madeleine-ügy Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann hároméves volt, amikor 2007-ben eltűnt a család portugáliai apartmanjából. A fő gyanúsított Christian Brückner, aki jelenleg egy német börtönben van.

A legújabb vizsgálat szerint az elsődleges gyanúsítottnak, Christian Brückner-nek valószínűleg semmi köze nem volt Madeleine McCann eltűnéséhez. Ehelyett a nyomozók azzal az elmélettel fognak dolgozni, hogy két orosz ragadhatta el 2007-ben a kisgyereket a család nyaralójából - írja a Daily Star.

A kislány még 2007-ben tűnt el. Forrás: AFP/Handout

Tavaly júniusban gyanúsították meg Christian Brücknert, hogy ő rabolta el a kislányt. A férfi jelenleg hétéves börtönbüntetést tölt Németországban, miután Portugáliában megerőszakolt egy idős amerikai özvegyet. Bár a rendőrség azt állította, hogy vannak bizonyítékai a gyanúsított ellen, Christian Brückner végig tagadta, hogy köze lenne Madeleine McCann eltűnéséhez. A korábbi nyomozókból álló csapatnak azonban most új tanúi vannak.

Madeleine keresése a brit közvélemény szívügye, sokan osztoznak a szülők elkötelezettségében, hogy találják meg, bármi is legyen a költsége. Hamarosan egy háromrészes dokumentumfilm és bemutatásra kerül a Madeleine McCann-ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.