Gelencsér Timi nem hallgat tovább Palik Lászlóval való kapcsolatáról

Exatlon Hungary Palik László Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta csupán annyit lehet tudni Palik László új kapcsolatáról, hogy az Exatlon Hungaryben jött össze egy fiatal lánnyal. Mielőtt a stábtagok elárulták, hogy a műsorvezető párja a fiatal Cservenák Alexandra, sokan Gelencsér Timit vélték Palik új szerelmének, aki most tiszta vizet öntött a pohárba.

Folyamatosan bombázzák kérdéseikkel a rajongók a csinos Gelencsér Timit: mindenki arra kíváncsi, vajon ő rabolta el Palik László szívét?

Instagram, Gelencsér Tímea

„Te vagy Palik Laci új barátnője?", „Lacival mióta vagytok együtt?", „Lehet ez illetlen: Te vagy együtt Palik Lászlóval?" - olvasható Timi közösségi oldalán, aki most válaszolt is a kérdésekre.

„Nem. Viszont mivel Lacival 3 éves nagyon jó munkakapcsolatban, barátságban vagyunk, én szeretném, ha boldog lenne" – jelentette ki Timi, aki mindeközben szexi fotóval búcsúzott el Ciprustól, ahová egy munka miatt utazott el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.