Sokkoló, amit rögzített a biztonsági kamera a Németországban meggyilkolt bejárónővel kapcsolatban

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
magyar biztonsági kamera Németország bejárónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, Németországban, egy szakadt melegítőben találtak rá egy magyar nő holttestére. A német hatóságok folyamatosan nyomoznak az ügyben; talán most sikerült  pontot tenni a borzalmas ügy végére.

B. Diána, a 48 éves ózdi asszony munka reményében utazott tavaly Németországba. Kaiserlauterben sikerült elhelyezkednie el egy amerikai család bejárónőjeként. Tavaly decemberben azonban egy szakadt melegítőben találták meg a holttestét. Hosszú hónapok nyomozása után végre a hatóságok egy bizonyítékra bukkantak, ami talán segít lezárni ezt a tragikus ügyet.

Nemrég ugyanis előkerült egy felvétel, amelyen jól látható, hogy

egy parkolóház kamerája rögzített egy rejtélyes férfit, aki a tetthely közelében elég furcsa módon kószált a gyilkosság időpontjában: egy bevásárlókocsival sétált le és fel a rosenstrassei parkoló körül - a kocsin pedig egy fehér lepelbe burkolt alakot vagy tárgyat hurcolt, amelyről a rendőrök azt gyanítják, hogy nem más lehetett, mint Diána holtteste.

A kép illusztráció Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A helyi rendőrség ezért a felvételt közzétette az interneten is, és egy külön erre a célra létrehozott telefonszámon kérik, hogy jelentkezzen az, aki láthatta a férfit. Diána ismerősei remélik, hogy sikerül elfogni a gyilkost.

"Dia nagyon jó ember volt, és megérdemli, hogy végre elfogják a gyilkosát, és a bűnös hosszú évekre börtönbe kerüljön. Szeretnénk, ha végre békében nyugodhatna"

- mondta a Borsnak a nő egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.