Szabadulna Damu nevétől a korábban alkoholgondokkal küzdő Edina

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland színész alkoholizmus börtön Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár négy éve nem találkoztak, még mindig Damu Roland felesége Edina. A nő szabadulna a Damu névtől, és szeretné, ha ő nevelhetné négyéves kislányukat, Maját, de nincs pénze elindítani a válópert.

Bár Damu Roland megigérte, hogy gondoskodik majd a kislányáról, mégsem teszi. Maja gyámja azt állítja, a színész évek óta nem fizeti a gyerektartást, és nem is látogatja a gyermeket. Edina most azt szeretné elérni, hogy Maja hivatalosan is vele élhessen újra. A korábban alkoholproblémákkal küzdő asszony egy éve egy kortyot sem ivott, állása, albérlete van, így minden esélye megvan arra, hogy a jövő májusi felülvizsgálaton alkalmasnak találják arra, hogy ő lehessen a kislány hivatalos gondviselője - írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szinte minden nap találkozunk, mindent igyekszem neki megadni, amire szüksége van és ebben a családom is maximálisan támogat. Anyut imádja, a testvéremet, Katit is, akinek a kisfiával úgy szeretik egymást, mint a testvérek. Rengeteg játéka van, úszásra, tornára jár. Persze szeretnék neki még többet adni, állatkertbe, gyerekprogramokra járni, de sajnos sok mindenre nem futja. A pénz arra kéne, hogy Majának boldog, kiegyensúlyozott gyerekkora lehessen. Hogy olyan dolgokat csinálhasson, mint a többi gyerek. Roland vállalta őt és a gyerektartást is, mégsem segít. Én azonban mindent megteszek, hogy rendezett körülmények között és végre velem élhessen. Ő a legfontosabb, ezért is fáj annyira, hogy van egy apja, aki nem segíti őt" - mondta el Edina a napilapnak, aki bár most el tudná tartani gyermekét extra kiadásokra nem futja neki, pláne, hogy Damu adósságot is hagyott rá.

Lánya nevelésén túl arra vágyik, hogy megszabaduljon a Damu névtől és visszakaphassa lánykori nevét.

Damu és Edina egyébként még 2013-ban a tiszalöki börtönben kötött házasságot: a pár a pszichiátrián ismerkedett meg. A színészt egykor súlyos testi sértés és nemi erőszak miatt ítélték négy és fél év börtönre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.