Szabó Zsófi máris pótolva van: újra szerelmes exférje, Kis Zsolt

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Szabó Zsófi Kis Zsolt szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év házasság után jelentette be 2021 januárjában Szabó Zsófi, hogy férjével válófélben vannak. Döntésük akkor a fél országot meglepte, addig nem lehetett hallani arról, hogy válságban a kapcsolatuk. Lapinformációk szerint a férfinak máris új társa van, a Fluorral hírbe hozott Zsófi pedig még mindig szingli. 

"Zsófi nem jár szórakozni. (...) Csakis a kisfiának él. Mindent feltett egy lapra, imádta Zsoltit, cserébe meg azt kapta, hogy máris pótolva van mással. Még sok idő kell ahhoz, hogy ezt a csalódást kiheverje" – mesélte Szabó Zsófi egyik közeli ismerőse, aki a Storynak azt is elárulta, hogy Zsolti egy korábbi párja mellett találta meg a boldogságot, akivel hónapok óta együtt van.

Szabó Zsófi és volt férje, Kis Zsolt Forrás: Polyák Attila/Origo

Zsófi januárban így nyilatkozott a kapcsolatukról:

"Férjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt" - mondta el.

Szabó Zsófi vadítóan szexi: teljesen meztelenül fotózta le valaki

Szabó Zsófiról nagyon dögös fotókat készített valaki: teljesen meztelenül örökítették meg. A cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.