Eladósodtak Ördög Nóráék - "Az nem munka, hogy szép ruhában beszélsz a tévében, és mórikálod magad"

hitel kisbolt Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nagyon sok pénzt kellett felvenniük a banktól Ördög Nórának és Nánási Pálnak, hogy át tudják költöztetni balatonakarattyai kisboltjukat. Ráadásul minden megtakarított pénzüket is ebbe fektették bele. Most az is kiderült, mennyi hitelre volt szükségük, hogy újraindítsák a vállalkozást. 

Ördög Nóra néhány hete már beszélt arról, hogy hitelt vettek fel vállalkozásukhoz, de most a Forbes legújabb számában elárulták a konkrét összeget is: mintegy 31 millió forintos folyószámlahitelt vettek fel annak érdekében, hogy olyan boltot nyithassanak, amilyet megálmodtak maguknak. Hozzátették, minden megtakarított pénzüket, nagyjából 30-40 millió forintot is ezekre az üzletekre költötték.

"Az nem munka, hogy szép ruhában beszélsz a tévében, és mórikálod magad, ahogy az sem, hogy a Nánási Pál meztelen nőket fotóz. De, ha felépítesz valamit és beállsz a kasszába, az emberek két ismert embert látnak dolgozni, sokkal jobban tudnak azonosulni" - vélekedik Nóra.

Forrás: Ördög Nóra/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.