Menet közben gyulladt ki a népszerű énekes autója: "Még mindig sokkos állapotban vagyunk"

Forrás: shutterstock -
kigyulladt Thomas Anders autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Anders a tizenkilenc éves fiával utazott közös autóban, amikor a gépjármű váratlanul felgyulladt, majd ezt követően teljesen kiégett.

A Modern Talking énekese a tizenkilenc éves fiával Ibizán nyaralt, és éppen terepjárójukkal közlekedtek, amikor a kocsi váratlanul füstölni kezdett, és végül ki is gyulladt.

„Rengetegen kérdeztétek, mi történt Ibizán pontosan, és jól vagyunk-e. Még mindig sokkos állapotban vagyunk, de az a legfontosabb, hogy nem sérültünk meg, jól vagyunk. Az apa-fia nyaralásunk során a terepjárónk motorháztetője hirtelen és erősen füstölni kezdett. Kellemetlen szag terjengett a vezetőfülkében, és a gázpedál is már csak lenyomva maradt. Semmi nem működött" – írta a közösségi oldalán az énekes.

Életveszélyes balesetet élt át nemrégiben Bódi Csabi is: Pár másodperc: mindössze ennyin múlt, hogy Bódi Csabi nem halt meg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.