Ártatlannak tűnő hasfájással került kórházba: nem tudták megmenteni a 27 éves családanyát

Forrás: Shutterstock -
édesanya halál gyász hasnyálmirigy gyulladás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves háromgyermekes családanya, Kovács Szandra hasfájással került kórházba, ahol kiderült,  hogy agresszív hasnyálmirigy-gyulladása van, mely többi szervét is megbetegítette.

Dömötör Sándor, Szandra özvegye vitte orvoshoz a háromgyerekes anyukát, aki kapott egy injeciót, de az nem segített. Nem sokkal ezután állapították meg, hogy hasnyálmirigy-gyulladása van és azonnal beszállították a pécsi kórházba. A 41 éves férfi másnap beszélt vele utoljára, de Szandra akkor már csak annyit mondott, épp vizsgálják. Amikor délután bement hozzá, épp életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta - írja a Blikk.

Szandra hasfájásra panaszkodott, kiderült, hogy hasnyálmirigy-gyulladása van. (A kép illusztráció) Forrás: https://www.nogyogyaszatikozpont.hu/nogyogyaszati-hirek/puffadassal-es-hanyingerrel-jar-a-menstruacios-fajdalom-mit-tegyek

- mondta megtörten Sándor, aki egyedül maradt a 8 hónapos Dorkával, a 2 éves Dominikkal és a 8 esztendős Kevinnel. A gyerekeknek azt mondta, édesanyjuk csillag lett az égen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.