Halálra késeltek egy két hónapos csecsemőt: összeroppant a család

Forrás: Shutterstock -
csecsemőgyilkosság késelés bűncselekmény tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlott a család, miután megkéselték a két hónapos kisfiút és nővérét, egy 2 két éves kislányt. A keresztelő helyett temetésre ment a család.

Liam O'Keefe-ban egy világ dőlt össze, amikor megtudta, hogy két hónapos kisfiát halálra késelték és két éves kislánya is súlyosan megsérült. A gyermekek féltestvére, Lara O'Keefe azt nyilatkozta, hogy csak fogja a fejét és képtelen felfogni, ami történt - írja a Mirror.

Egy 29 éves nőt vádolnak a csecsemő meggyilkolásáért. Forrás: Shutterstock

Egy 29 éves nőt vádolják a gyilkossággal illetve a gyilkossági kísérlettel. A rendőrséget és a mentőket kedden este 20 órakor hívták ki. A kisfiú a helyszínen meghalt, a nővérét kórházba szállították, ahol az intenzív osztályon ápolták, most már stabil az állapota.

A gyerekek apja állítólag nemrég költözött el otthonról, és Angliában tartózkodott, amikor kisfiát és lányát megszúrták. A hírek szerint azonnal visszautazott Belfastba, hogy sérült lányával legyen.

Sajnos ez nem egyedülálló eset. Nemrég egy édesanya 2 éves ikerlányait bántotta, akik közül az egyik meghalt, a másik pedig agykárosodást szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.