Hatalmas pánik tört ki a bükkszéki strandon, amikor egy négyéves kisfiú úgy döntött, egy másik csúszdán csúszik le, mint ahol édesapja várta. A kisfiú elmerült a medencében, végül az úszómester talált rá. 

Hatalmas ijedtséget okozott az a kisfiú, aki a bükkszéki strandon úgy döntött, hogy egy másik csúszdán csúszik le ahelyett, ahol édesapja várta. A legnagyobb probléma azonban az volt, hogy amikor leért, elveszítette az egyensúlyát és elmerült. Édesapja pánikba esett, mivel sehol nem látta a fiát, így többen a keresésére indultak - írja a Tények.

A kisfiú másik csúszdán csúszott le, mint ahol édesapja várta - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Mariia Boiko

Végül az úszómester segítségével bukkantak rá az egyik medencében, a gyermek azonban már nem lélegzett. Az volt a szerencse, hogy egy ápolónő is a strand területén tartózkodott, aki azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben hívták a mentőket. A gyors intézkedésnek köszönhetően sikerült megmenteni a kisfiú életét, akit azóta már hazaengedtek a kórházból.