Nem lehet szavakat találni ilyen gonoszságra: szándékosan gyújtották fel a lovasparkot

Forrás: Thinkstock -
gyújtogatás lovaspark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szándékosan gyújtották fel a Bükki Lovasparkot, szinte teljesen megsemmisültek a boxok. A lovakat szerencsére sikerült kiemenekíteni. 

Szándékosan gyújtották fel a Bükki Lovasparkot, szerencsére a tulajdonos egyik ismerőse időben észlelte a lángokat. A boxok még így is szinte teljesen megsemmisültek, de egy új lovaskocsi is elégett. Szerencsére az állatokat sikerült kiemenkíteni, de volt olyan ló, ami ijedtében elszaladt. A tulajdonos azt mondta, nem talál szavakat ilyen gonoszságra, a lovak élve éghettek volna meg - írja a Tények.

"Bár megállapították, hogy gyújtogatás történt, semmilyen gyanúsítgatással és hasonlókkal nem vagyok hajlandó foglalkozni! Előre tekint a kiscsapatunk és a helyreállításra és a továbblépésre fókuszálunk a későbbiekben" - írta Facebook-oldalán a lovaspark.

Hazánkban a meleg miatt tűzgyújtási tilalom van érvényben: fokozott óvatosságra figyelmeztetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.