Milliókat bukhat totálkárosra tört luxusautóján a magyar zenész

Forrás: Bódi Csabi -
csalódás kártérítés totálkáros biztosító autóbaleset Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi milliókat bukhat, a biztosítás nem fedezi a luxusautója költségeit. Az énekes nagyon csalódott.

Bódi Csabi egy hónappal ezelőtt autóbalesetet szenvedett, amely során autója totálkárosra tört. Fellépésére tartott az autópályán, amikor eléjük vágott egy szabálytalanul közlekedő autó. A szerencsének és az énekes lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.Csabi testén zúzódások keletkeztek, a kocsiban ülő barátjának elmozdult az egyik csigolyája. Telefonjának kijelzője betörött, tabletje használhatatlanná vált.

Bódi Csabit milliós veszteség érte. Forrás: Bódi Csabi

Az énekes abban bízott, hogy a biztosító hamarosan fizet és így tud másik autót vásárolni, de nagyot csalódott.

Milliós veszteség érte, mivel a kárfelmérés során a biztosító közölte, hogy jóval a kárérték alatti összeget fizetnek ki.

Az autó javítása legalább 7 millió forintba kerülne, a kocsit viszont 5,5 millióra becsülték.

Csabi jelenleg a felesége gépkocsijával jár, de ez csak átmeneti megoldás számára. Valószínű, hogy autóbérlésre kényszerül, mert elmondása alapján egy új autó vásárlása csak álom marad. Azonban az énekes igyekszik minden lehetőséget megragadni, így a totálkárosra tört járművet egy roncsautók eladásával foglalkozó internetes oldalon hirdette meg, ahol licitálni lehet rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.