Jázmin és Zoli szexe sokkolta a gazda választottjait: "Egyenesen pofátlanság ez"

Forrás: RTL Klub -
szex Házasodna a gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Zoli és Jázmin randija komolyra fordult a Házasodna a gazda műsorban: lefeküdtek egymással. Bár Tina ezt nem tudta, mégis úgy döntött, nincs a farmon keresnivalója, és hazament, a másik két lány még reménykedett. Ám nem sokáig: ugyanis Jázmin nem tudta magában tartani a titkukat. 

Zsófi és Nóri sokkot kaptak a semmiből jött bejelentés hallatán, és elmondták, úgy érzik, nincs már keresnivalójuk Zolinál.

„Engem lesokkolt. Tényleg úgy gondolta, hogy most idejövünk hárman és kipróbálgatja az egyikünket, és ha jó, ő lesz, ha meg nem, akkor másikunkat választ? Nem vágom. Ez így nekem nagyon gáz, nagyon nem pálya. Egyenesen pofátlanság ez a Zoli részéről, mert mégis miatta vagyunk itt" - mondta Zsófi. „Nem értem, hogy miért vagyunk akkor még mindig itt" - tette hozzá Nóri, aki már többször is volt randin Zolival, aki kijelentette: „Nem fog engem ez abszolúte befolyásolni. Ez veletek szemben sem lenne fair, ha ez alapján ítélném meg a dolgokat" – jelentette ki a gazda.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.