Kuka mögött szexelt a pár: így reagáltak, amikor lebuktak (18+)

Forrás: Shutterstock -
kuka felvétel nyilvános szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános szexelésen rajta kapni valakit már önmagában sem mindennapi, ám ami ezután történt a férfival, arra ő sem számított. 

David Smith az otthonából szúrt ki egy párt, akik a hampshire -i Lymington Town vasút állomáson estek egymásnak. A szexuálisan túlfűtött pár a pályaudvar kukája mögé bújt, hogy lezavarjanak egy gyors numerát, David azonban úgy döntött, közbeszól.

Lement a lakásából, és videózni kezdte a párt, ugyanis felháborítónak találta, hogy egy olyan környéken estek egymásnak, ahol gyerekek is járkálnak. A feleség azonnal elszaladt, amikor meglátta Smith-t, a férj azonban másképp reagált.

A szexuálisan túlfűtött pár a pályaudvar kukája mögé bújt, hogy lezavarjanak egy gyors numerát - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ő is előkapta a telefonját, és videózni kezdett, közben pedig utalásokat tett David szexuális életére:

"Nyilván azért szúrja a szemed, hogy mi itt szexeltünk, mert neked nincs kivel nyilvánosan szexelni, ha meg mégis találsz valakit, akkor kizárólag misszionárius pózban szoktátok csinálni" - írja a DailyStar.

Smith azt mondta, egyáltalán nem tartja normálisnak, hogy még nekik állt feljebb, hiszen nem ő volt az, aki gyerekek ablaka alatt szexelt egy békés kertvárosban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.