Váratlan esemény egy oltóponton: így bukott le a férfi a szeretőjével

párkapcsolat oltópont veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi esemény történt egy Fülöp-szigeteki oltóponton: egy nő és a testvére verekedésbe kezdett a nő férjével és annak szeretőjével.

A hűtlen férj a felesége szeme láttára bukott le a szeretőjével együtt, amiből óriási balhé lett. Történt ugyanis, hogy a nő elment beoltatni magát a koronavírus ellen, ahová a férje nem tudta elkísérni, legalábbis a férj ezt mondta a nejének.

A feleséget végül a testvére kísérte el az oltópontra, ahol aztán váratlan meglepetésben volt része. A férje is volt egy másik nő társaságában. A sértett feleség annyira mérges lett, hogy rögtön nekiesett a férfinak és a szeretőnek. Az indulatok annyira elszabadultak, hogy esélyük sem volt feltartóztatni a dühös nőt, és székeket kezdtek el egymáshoz dobálni.

Az esetről videó is készült, ugyanis az egyik szemtanú levideózta az egészet, majd feltöltötte Twiterre.

Hasonló eset történt már korábban is: Így állt bosszút a feleség, amikor megtudta, hogy férje teherbe ejtette a szomszéd nőt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.