Felélte tartalékait a magyar színész: nagyon megviselte a járványhelyzet

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Magyar Attila színész Keresztanyu koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar Attila, a Keresztanyu sorozatának sztárja felélte a tartalékait az utóbbi időben, hiszen szabadúszóként megviselte a járványhelyzet. Közben azonban arra is figyelt, hogy új életmódba fogjon – minderről a holnap megjelenő HOT! magazinban számol be.

„Kevesebb lisztet, tésztát, cukrot fogyasztok. Nem az alakomra vigyázok, inkább az egészségemet igyekszem megőrizni. Néha gyalogtúrákat teszek a környéken, egyébként a színház és a budapesti forgalom épp elég energiát követel" – meséli a lapban a színész, aki úgy véli, hogy szerencsésnek vallhatja magát azzal, hogy megtalálta a hivatását.

Magyar Attila felélte a tartalékait Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


„Örülök, hogy abból élhetek, amit szeretek. Ha esik, ha fúj, kánikula vagy hóesés, hétköznap vagy hétvége, a színész játszik, és ez így van jól!" – ecseteli Attila.

A friss HOT! magazinban a művész azt sem rejti véka alá, mi rántotta ki a bajból, illetve azt sem, milyen szempontból lett önellátó a közelmúltban.

Keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.