Már tudni: ekkor tér vissza a kánikula

meleg kánikula Nyár hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Péntek


Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Eleinte még északkeleten, illetve késő délutántól nyugaton alakulhat ki zápor, zivatar. Délutánra gyengül az eleinte erős északnyugati szél. 25 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat


Sok napsütés lesz, kevés felhő jelenik meg az égen, csapadék nem várható. A délnyugati szél napközben megélénkül. 30-33 fok köré melegszik a levegő, visszatér a kánikula.

Vasárnap


Eleinte folytatódik a remek strandidő, majd délután erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és egyre többfelé fordul elő zivatar, zápor. Késő estétől megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 27 és 39 fok közötti értékeket mérhetünk - ÉNy-on lesz a hűvösebb. Hidegfront éri el hazánk térségét.

Hétfő


Gomolyfelhős idő valószínű, elszórtan záporokkal. Estig erős marad az északnyugati szél. 25 és 30 fok közé esik vissza a hőmérséklet, felfrissül a levegő.

Kedd és szerda


Napos, gomolyfelhős idő ígérkezik. Csak néhol fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél gyakran lesz élénk. 29˘C körül alakul a maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.