Szándékosan, fékezés nélkül gázoltak el egy férfit Létavértesen

Forrás: police.hu -
gázolás verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségre augusztus 7-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Létavértesen két család összeverekedett a nyílt utcán.Közben az is kiderült, hogy közülük az egyik férfit szándékosan elgázolták. 

Kiderült, a két család egy korábbi vitás ügyet próbált megoldani, ami újabb balhéba torkollott, lökdösni, fenyegetni kezdték egymást. A történtekről időközben értesült az egyik család 34 éves férfi tagja, aki azonnal autóba ült és elindult a helyszínre, amikor megérkezett szándékosan elütötte haragosukat - írja a Bors.

Szándékosan, fékezés nélkül gázoltak el egy férfit Létavértesen Forrás: police.hu

A sérült férfi rokonai ezért a kezükben lévő szerszámokkal, botokkal az autónak estek és ütni-verni kezdték. A sofőr lezárta az jármű ajtajait, majd megfordult és sietve elhajtott a helyszínről. Az elgázolt férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az egyenruhások perceken belül megtalálták a helyi férfit, akit előállítottak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.