Buszbaleset az M7-esen: újabb információk érkeztek a Budapesten ellátott sérültekről

Forrás: Magyar Rendőrség / Facebook.com -
Buszbaleset az M7-esen sérültek Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M7-es autópályán vasárnap történt buszbaleset kilenc Budapestre szállított sérültje közül már csak ketten szorulnak kórházi ellátásra - közölte a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főigazgatója hétfőn az MTI-nek.

Sásdi Antal elmondta, hogy a Szabadbattyánnál történt baleset sérültjei közül

kilenc embert szállítottak a Fiumei úti intézetbe, közülük heten már hazamehettek.


Az egyik sérültnek lábszár-, és lágyrészsérüléseit kellett összevarrni; a főigazgató hangsúlyozta, hogy állapota nem súlyos, de hosszadalmas lesz a gyógyulás. A másik sérült bordatörést szenvedett, őt is megfigyelik.

Buszbaleset az M7-esen - A Fiumei útról heten már hazamehettek Forrás: Magyar Rendőrség / Facebook.com


Sásdi Antal jelezte: ezek a sérülések nyolc napon túl gyógyulnak, de valószínűleg nem kell ennyi időt kórházban tölteniük a balesetet szenvedetteknek.

A vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben nyolcan vesztették életüket, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben megsérültek. Akár hirtelen rosszullét, akár durrdefekt volt a halálos buszbaleset oka, valószínűleg nem lehetett volna kivédeni - mondta Köves Szilárd vezetéstechnikai oktató az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.