Buszbaleset: "A fiammal most egymást támogatjuk a gyászban" - feleségét veszítette el a sofőr édesapja

Forrás: Shutterstock -
Buszbaleset az M7-esen gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, önmagát vádolja K. János, az M7-esen balesetező, a tragédia pillanatában éppen pihenő sofőr. Az utat tőle kapta édesanyja ajándéka a 70. születésnapjára. János édesapja is megszólalt, aki feleségét veszítette el.

"Soha, egyetlen éjszakát nem töltöttem külön a feleségemtől, miután összeházasodtunk. Csak akkor, ha valamiért kórházba kellett mennünk" - nyilatkozta a gyászoló férj a Borsnak.

"Gizella egy igazi társ és kiváló háziasszony volt. Én nem sokat konyítok az itthoni teendőkhöz, a feleségem ezekre inkább a fiamat tanította meg. Én ahhoz szoktam, hogy a feleségem a gondoskodásért cserébe itthon kiszolgált, hogy jobban a munkámra koncentrálhassak. Amióta tudom, hogy Gizella nincs többé, nem telik el perc, hogy ne rá gondoljak. Most érzem csak igazán, hogy mit veszítettem (...) A fiammal most egymást támogatjuk a gyászban. János nem tehet semmiről, mégis magát hibáztatja. Sosem bocsátja meg magának" - tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

"Igyekszem nem faggatni a baleset körülményeiről, persze mégis ki-kibukik belőle néhány emlék. Azt mondogatja, hogy elvitte az anyukáját nyaralni, de haza már nem hozta. Most csak Gizellát tudta elhívni. Az út előtt kiderült, hogy mégis lett volna még egy hely, de inkább itthon maradtam. A feleségem nagyon várta az utat, és még azelőtt beszéltünk telefonon, hogy hazaindultak. Jól érezte magát" - mondta János édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.