Nem bírta tovább a megerőltető edzéseket: váratlanul elhunyt a sportolónő, két gyermek gyászolja

Forrás: Shutterstock -
halál gyász testépítő sportoló Alena Hatvani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a híres cseh testépítő, Alena (Kosinova) Hatvani. A 46 éves sportoló éppen Spanyolországban készült aktuális versenyére, amikor bekövetkezett a tragédia. Két kislányát hagyta hátra.

Felfoghatatlan, ami a kétgyermekes édesanyával történt. A híres cseh testépítő, Alena Hatvani éppen Spanyolországban készült fel az egyik versenyére, amikor rosszul lett. Azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Információk szerint a teste már nem bírta a folyamatos, megerőltető edzéseket. Továbbá úgy tudni, hogy Alena olyan nem megengedett eljárásokhoz folyamodhatott, amelyeket nem tudott tolerálni a szervezete.

"46 éves családanya volt. Többször láttuk versenyezni, személyesen is találkoztunk vele. Mindig nagyon barátságos és vidám volt. Szívünk most mindazokkal van, akik ismerték őt. Nyugodjon békében!" - írták.

Megtörten nyilatkozott a Gödön halálra késelt nő édesanyja: "A szívét is átszúrta az az embertelen férfi"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.