Késsel dobálta meg feleségét, majd magához vette a légpuskát: ez történt utána

Forrás: Dreamstime -
Pécs családon belüli erőszak támadás légpisztoly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség egy férfi ellen, aki állatkábító pisztollyal, késsel és légpuskával fenyegette feleségét a Baranya megyei Keszüben - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n hétfőn.

A rendőrség közlése szerint szombaton délután érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Péccsel szomszédos faluban egy férfi légpuskával lövöldöz az utca felé. A rendőrök megállapították, hogy a férfi röviddel kiérkezésük előtt a házban és az udvaron bántalmazni akarta a feleségét, és a vita hevében először egy állatkábító pisztollyal fenyegette az asszonyt, majd minden, a keze ügyébe kerülő dolgot - így csészéket, bögréket, üvegeket és kést - dobott a nő után.

Késsel dobálta meg feleségét, majd magához vette a légpuskát: ez történt utána Forrás: Dreamstime

A férfi ezután egy légpuskát vett magához, amellyel többször a feleségére lőtt, azonban a nőt nem érte találat. A rendőrök a 49 éves helyi férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a kapitányságra, ott gyanúsítottként hallgatták ki; súlyos testi sértés kísérlete miatt folytat nyomozást ellene a Pécsi Rendőrkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.