"Meg van gyötörve és öregedve az arca" - Rubint Rékának csúnyán beszóltak, de nem maradt adós a válasszal

Forrás: TV2 -
Rubint Réka komment Schobert Norbert hozzászólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi romantikus vacsorára vitte Rubint Rékát, amiről természetesen posztolt is Instagram-oldalán. Ezek alatt a fotók alatt kezdték el a kommentelők kritizálni őt és Rékát, aki nem maradt adós a válasszal.

Rubint Réka és Schobert Norbi bármit is tegyenek, biztos, hogy sokan fogják őket kritizálni. Most éppen a kinézetük miatt váltak a kommentelők céltábláivá. Norbi romantikus vacsorára vitte Rékát, erről pedig megosztott egy-két fotót az Instagram-oldalán. A hozzászólók közül néhánynak pedig nem tetszett a külsejük.

Rubint Rékának csúnyán beszóltak Forrás: TV2

"Nagyon meg van gyötörve és öregedve az arca. Ez a te szégyened. Biztos az agyára mész, csak fél megmondani neked, mert kell a pénzed neki meg a gyerekeknek. Tejeljen a póniló" - írta egy hozzászólü, amire rögtön reagált is Réka.

Norbi sem maradt kritika nélkül, ő azonban - egyelőre - nem válaszolt rá. "Apukám, össze vagy esve... miért nem húztad ki magad mellette? Kb. 70 évesnek nézel ki" - írták neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.