Áthelyezik a koronavírus hazai áldozatainak emlékkavicsait a Margitszigeten - Itt lesz a végleges helyük

Forrás: facebook.com/Margitszigetikavicsok -
COVID-19 Margitsziget emlékkavics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A margitszigeti futópálya mellett helyezték el azokat a kavicsokat, köveket, melyek emléket állítanak a koronavírus magyarországi áldozatainak. Ezeket fogják most áthelyezni.

"Várjuk a segítőket, hozzátartozókat! A margitszigeti futópálya melletti kavicsokat áthelyezzük a rózsakerti belső sétány külső ívéhez, ahol végleges helyükre kerülnek. A kavicsokat időrendi bontásban szeretnénk elhelyezni, ehhez többet újra kell írni, mert elvesztek, vagy lekopott róluk az eredeti írás.

Margitszigeti kavicsok Forrás: facebook.com/Margitszigetikavicsok

A munkát 3 naposra tervezzük, reggel nyolctól este nyolcig, a Margit hídtól haladva az Árpád hídig. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen segítene az emlékkövek áthelyezésében.

Személyenként 25 kavics vállalását kérjük, a szükséges eszközöket biztosítjuk. Jelentkezés: a megadott helyszínen, Messengeren vagy az adott napra meghirdetett eseményen keresztül" - olvasható a Facebook esemény oldalán. A költöztetést augusztus 27 és 29 között szeretnék elvégezni.

Ez is érdekelhet: Ezek a Post-Covid szindróma legfőbb tünetei, sokan szenvednek tőle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.