Dietz Gusztáv mentette ki a gödi tragédia egyik résztvevőjét: "Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni"

Forrás: FEM3 -
Duna vízbe fulladt Göd Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gödnél ért tragédia egy párt: gumicsónakjukkal beleborultak a Dunába. A 22 éves Szabina megfulladt, párját, Leventét azonban sikerült kimenteni, mint kiderült, Dietz Gusztávnak. 

Vízbe borult a gumicsónakról a 22 éves Szabina és párja, a 37 éves Levente, de a lányt nem tudták kimenteni. Másnap találtak rá a búvárok a holttestére. Azóta kiderült, hogy a pár a nyaralását töltötte a Homokszigeten, és az is, hogy már az esküvőt és a babát tervezték. Azóta megszólalt az egyik ismerősük is, aki jelen volt a tragédiánál, elmondta, hogy a megmentett férfi sokkos állapotban van. Kicsit más képet fest le azonban az egészről Dietz Gusztáv, aki a jelek szerint szintén ott volt sőt, ő volt az, aki kimentette Leventét a Dunából. Erre utal legalábbi kommentje, amelyet Dér Heni egyik posztja alatt hagyott.

Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti mentette ki a Dunából Leventét Forrás: FEM3

Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni!

Story

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.