Vadító: tűzpiros fürdőruhában mutatta meg bájait Dobó Kata - Fotó

Dobó Kata szexi Dancing with the Stars előzetes piros bikini Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata a hamarosan induló Dancing with the Stars egyik versenyzője lesz. Kiváncsian várjuk, hogy láthassuk a műsorban, hiszen már az előzetben is elkápráztatott mindenkit a tűzpiros fürdőruhájában, amiben még a Baywatch-lányok is megirigyelnék.

Dobó Kata körül mostanában izzik a levegő és sokszor kerül a címlapokra. Nemrégiben arról írtunk, hogy új partnere, Szente Vajk hét évvel fiatalabb nála, nemsokára pedig a Dancing with the Starsban, Köcse György oldalán fog elkápráztatni mindenkit a gyönyörű színésznő. Júliusban jelentették be a műsor szereplőit, és már nem kell sokat várni arra, hogy lássuk, hogy táncolnak a hírességek.

Bizonyára mindenki várja már, hogy elinduljon a második évad. A műsor versenyzőiről már a bemutatkozó kisfilm is elkészült, amelyben Dobó Kata elképesztően szexin néz ki:

Az Instagram oldalára is feltöltött egy képet a tűzpiros fürdőruhában, amiben dögösebb, mint egy Baywatch-lány:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.