Sokan kórházba kerültek azok közül, akik oltottaknak vallották magukat

Forrás: 123rf.com -
Románia covid oltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan beoltottnak vallották magukat, de olyan súlyos tüneteik voltak, ami az orvosok szerint lenne indokolt.

A Romániában található Temesváron több olyan súlyos koronavírus-fertőzéses beteg fekszik a kórházban, aki azt mondta, hogy be van oltva. Valószínűleg ez nem igaz és a legtöbben fű alatt kaptak oltási igazolást. Néhány ilyen eset után kezdett gyanússá válni a dolog, és most már odáig fajultak a dolgok, hogy csalással vádolják azokat az embereket, akik ezt vallották.

Az állítólagos beoltottak közül sokan az intenzívosztályon fekszenek. Forrás: 123rf.com

Úgy néz ki tehát, hogy a betegek oltatlanok és hamis igazolási oltást kaptak.

Az orvosok munkáját megnehezíti a tény, hogy oltottként kell kezelniük őket. Ez akár a gyógyulásukra is hatással lehet. Jelenleg 72 koronavírusos beteg van a kórházban, akik közülük 17-en az intenzíven vannak - írja a Ripost.

A Temes megyei Rendőr-főkapitányság hivatalból bűnügyi vizsgálatot kezdeményezett az ügyben okirat-hamisítás és a járvány leküzdésének akadályozása gyanújával azok ellen, aki hamis oltási igazolást mutattak fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.