Jász-Nagykun-Szolnok megye vendéglátás életveszélyes sérülés házigazda verekedés letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva verekedéssel ért végett egy baráti összejövetel Mezőtúron, egy nő a házigazdának okozott életveszélyes sérülést.

Letartóztatásba került egy féltékeny nő, aki úgy megverte a vendéglátóját, hogy az életveszélyes sorozatbordatörést szenvedett. A 24 éves nő letartóztatására életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt tett indítványt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség, akik sajtóközleményt is közétettek az esettel kapcsolatban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2021. augusztus 23-án egy baráti összejövetelen meghívottként volt jelen a sértett hölgy mezőtúri lakásán.

Az este folyamán a gyanúsított nő leittasodott, majd egy féltékenységből eredő szóváltást követően rátámadt vendéglátójára, akinek ököllel többször az arcába csapott. A bántalmazott nő az ütések erejétől az egyensúlyát vesztette és elesett. A feldühödött gyanúsított ennek ellenére sem hagyott fel a támadással, nagy erővel mellkason rúgta a padlón fekvő sértettet.

A rúgás következtében a sértettnek sorozatbordatörése, ennek következményeként életveszélyesnek minősülő sérülése keletkezett. Az ügyészség azért indítványozta a többszörösen büntetett előéletű nő letartóztatását, mert fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a várható büntetéstől tartva elszökne, elrejtőzne a hatóságok elől, illetőleg újabb szándékos bűncselekményt követne el.
Az ügyészség indítványa alapján a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a nő letartóztatását. A gyanúsított és védője fellebbezése folytán a Szolnoki Törvényszék, mint másodfokú bíróság dönt majd véglegesen a letartóztatásról – közölte az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.