Semmi jóra nem számíthatunk az időjárástól: ez vár ránk a következő napokban

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden és szerdán kifejezetten kellemetlen időre van kilátás, hétvégére viszont van esély a javulásra.

Kedd


Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és hajnalban, valamint délutántól várható többfelé eső, zápor, néhol zivatar. Délelőtt számíthatunk a legtöbb napsütésre. Megerősödik az északnyugati szél. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda


Borongós, szeles idővel kezdődik a ősz. Az északkeleti területeken többfelé, máshol csak néhol fordul elő záporeső. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. Mindössze 16-22°C lesz a legmelegebb órákban.

Kivételesen hétvégére van esély a javulásra Forrás: Shutterstock


Csütörtök


A napsütést követően sok gomolyfelhő képződik, de csak néhol fordul elő zápor. Délutánra mérséklődik az eleinte még élénk északnyugati légmozgás. Reggel 11, délután 23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntek


A rétegfelhőzet feloszlása után ragyogó napsütés valószínű, csapadék nélkül. 20-26 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.


Hétvége


Napos, gomolyfelhős, száraz időre van kilátás. Mindkét nap képződnek gomolyfelhők, de ezekből csapadék nem alakul ki. 21-27 fok közé melegszik a levegő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.